Roland Mösl - grundare av PEGE

Roland Mösl - grundaren av Planetary Engineering Group Earth - ägnar sitt liv åt nya koncept och uppfinningar för att leda mänskligheten in i solenergins tidsålder.

Beräkningsfel Beräkningsfel
För Gusi Peace Prize-ceremonin skapade jag en fem minuter lång video om mitt arbete. För att klargöra den gigantiska missbedömning som systematiskt förstör vår civilisation.


Uppdrag jorden Uppdrag jorden
Mitt tal om civilisationens tillstånd på planeten Jorden vid prisceremonin den 24 november i Manila. Att öka medvetenheten om missbedömningen är mitt uppdrag.


Prisceremoni för Eurosolar Austria 2008 Prisceremoni för Eurosolar Austria 2008
PEGE tilldelades ett pris i kategorin Media för internetplattformen PEGE.org vid Eurosolar Award Ceremony i Laakirchen den 4 oktober 2008.


Akademia Guglielmo Marconi: pris för civilingenjörskonst Akademia Guglielmo Marconi: pris för civilingenjörskonst
Den 20 september 1994 hedrades Roland Mösl av Guglielmo Marconi Academy i Rom för sina bidrag till nya koncept som solkraftverk.


Akademia Guglielmo Marconi: Solenergipriset Akademia Guglielmo Marconi: Solenergipriset
Den 20 september 1994 tilldelades Roland Mösl höga utmärkelser av Guglielmo Marconi Academy i Rom för sina insatser för solenergins framtid.


Europeisk förtjänstorden Europeisk förtjänstorden
Den 24 juni 1994 tilldelades Roland Mösl den europeiska förtjänstorden i Europaparlamentet i Bryssel för sina insatser för att främja solenergi.


EUREKA Världsmässa för innovation Bryssel 1993 EUREKA Världsmässa för innovation Bryssel 1993
Konceptet för Plusenergiehaus GEMINI tilldelades Chevalier-diplomet vid EUREKA 1993. Sedan den 11 februari 1954 utmärkelsen 1155.
Priser och utmärkelser
Översikt över alla order och utmärkelser som Roland Mösl har fått.


          Roland Mösl - grundare av PEGE: Roland Mösl - grundaren av Planetary Engineering Group Earth - ägnar sitt liv åt nya koncept och uppfinningar för att leda mänskligheten in i solenergins tidsålder. https://roland.pege.org/swedish.htm