Roland Mösl - ustanovitelj podjetja PEGE

Roland Mösl - ustanovitelj podjetja Planetary Engineering Group Earth - svoje življenje posveča novim konceptom in izumom, ki bodo človeštvo popeljali v dobo sončne energije.

Napaka pri izračunu Napaka pri izračunu
Za podelitev Gusijeve nagrade za mir sem ustvaril petminutni videoposnetek o svojem delu. Da bi pojasnil velikansko napako, ki sistematično uničuje našo civilizacijo.


Misija Zemlja Misija Zemlja
Moj govor o stanju civilizacije na planetu Zemlja na podelitvi nagrad 24. novembra v Manili. Moje poslanstvo je ozaveščanje o napačnem izračunu.


Podelitev nagrad Eurosolar Avstrija 2008 Podelitev nagrad Eurosolar Avstrija 2008
Na podelitvi nagrad Eurosolar v Laakirchnu 4. oktobra 2008 je PEGE prejel nagrado v kategoriji Mediji za spletno platformo PEGE.org.


Akademia Guglielmo Marconi: nagrada za gradbeništvo Akademia Guglielmo Marconi: nagrada za gradbeništvo
20. septembra 1994 je Akademija Guglielma Marconija v Rimu Rolandu Möslu podelila priznanje za njegov prispevek k novim konceptom, kot so obljudene sončne elektrarne.


Akademia Guglielmo Marconi: nagrada za sončno energijo Akademia Guglielmo Marconi: nagrada za sončno energijo
20. septembra 1994 je akademija Guglielma Marconija v Rimu Rolandu Möslu podelila visoka priznanja za zasluge na področju sončne prihodnosti.


Evropski red za zasluge Evropski red za zasluge
24. junija 1994 je Roland Mösl v Evropskem parlamentu v Bruslju prejel evropski red za zasluge za promocijo sončne energije.


EUREKA Svetovni sejem inovacij Bruselj 1993 EUREKA Svetovni sejem inovacij Bruselj 1993
Koncept za Plusenergiehaus GEMINI je bil nagrajen z diplomo Chevalier (vitez) na EUREKI 1993. Od 11. februarja 1954 Nagrada 1155.
Nagrade in odlikovanja
Pregled vseh redov in nagrad, ki jih je prejel Roland Mösl.


          Roland Mösl - ustanovitelj podjetja PEGE: Roland Mösl - ustanovitelj podjetja Planetary Engineering Group Earth - svoje življenje posveča novim konceptom in izumom, ki bodo človeštvo popeljali v dobo sončne energije. https://roland.pege.org/slovenian.htm