Roland Mösl - Fondator al PEGE

Roland Mösl - fondatorul Planetary Engineering Group Earth - își dedică viața noilor concepte și invenții pentru a conduce omenirea în era energiei solare.

Eroare de calcul Eroare de calcul
Pentru ceremonia de decernare a Premiului Gusi pentru Pace am creat un videoclip de 5 minute despre activitatea mea. Pentru a clarifica gigantica eroare de calcul care ne distruge sistematic civilizația.


Misiunea Pământ Misiunea Pământ
Discursul meu despre starea civilizației pe planeta Pământ la ceremonia de decernare a premiului din 24 noiembrie, la Manila. Misiunea mea este să sensibilizez publicul cu privire la această eroare de calcul.


Ceremonia de decernare a premiilor Eurosolar Austria 2008 Ceremonia de decernare a premiilor Eurosolar Austria 2008
PEGE a primit un premiu la categoria Media pentru platforma de internet PEGE.org la ceremonia de decernare a premiilor Eurosolar de la Laakirchen din 4 octombrie 2008.


Akademia Guglielmo Marconi: Premiul pentru inginerie civilă Akademia Guglielmo Marconi: Premiul pentru inginerie civilă
La 20 septembrie 1994, Roland Mösl a fost onorat de Academia Guglielmo Marconi din Roma pentru contribuțiile sale la noi concepte, cum ar fi centralele solare locuite.


Akademia Guglielmo Marconi: Premiul pentru energie solară Akademia Guglielmo Marconi: Premiul pentru energie solară
La 20 septembrie 1994, Roland Mösl a fost distins cu înalte distincții de către Academia Guglielmo Marconi din Roma pentru serviciile aduse viitorului solar.


Ordinul European de Merit Ordinul European de Merit
La 24 iunie 1994, Roland Mösl a fost decorat cu Ordinul European de Merit în Parlamentul European de la Bruxelles, pentru serviciile sale în promovarea energiei solare.


Târgul Mondial de Inovare EUREKA Bruxelles 1993 Târgul Mondial de Inovare EUREKA Bruxelles 1993
Conceptul pentru Plusenergiehaus GEMINI a fost distins cu diploma de Cavaler (Chevalier) la EUREKA 1993. Din 11 februarie 1954 Premiul 1155.
Premii și decorații
Prezentare generală a tuturor ordinelor și premiilor primite de Roland Mösl.


          Roland Mösl - Fondator al PEGE: Roland Mösl - fondatorul Planetary Engineering Group Earth - își dedică viața noilor concepte și invenții pentru a conduce omenirea în era energiei solare. https://roland.pege.org/romanian.htm