Roland Mösl - grunnlegger av PEGE

Roland Mösl - grunnleggeren av Planetary Engineering Group Earth - vier livet sitt til nye konsepter og oppfinnelser for å føre menneskeheten inn i solenergiens tidsalder.

Beregningsfeil Beregningsfeil
I forbindelse med utdelingen av Gusis fredspris laget jeg en 5 minutters video om arbeidet mitt. For å tydeliggjøre den gigantiske feilberegningen som systematisk ødelegger vår sivilisasjon.


Oppdrag Jorden Oppdrag Jorden
Min tale om sivilisasjonens tilstand på planeten Jorden ved prisutdelingen 24. november i Manila. Å øke bevisstheten om feilberegningen er mitt oppdrag.


Eurosolar Austria prisutdeling 2008 Eurosolar Austria prisutdeling 2008
PEGE ble tildelt en pris i kategorien Media for internettplattformen PEGE.org ved Eurosolar Award Ceremony i Laakirchen 4. oktober 2008.


Akademia Guglielmo Marconi: Prisen for sivilingeniørarbeid Akademia Guglielmo Marconi: Prisen for sivilingeniørarbeid
Den 20. september 1994 ble Roland Mösl hedret av Guglielmo Marconi-akademiet i Roma for sine bidrag til nye konsepter som beboede solkraftverk.


Akademia Guglielmo Marconi: Prisen for solenergi Akademia Guglielmo Marconi: Prisen for solenergi
Den 20. september 1994 ble Roland Mösl tildelt en høy utmerkelse av Guglielmo Marconi-akademiet i Roma for sin innsats for solens fremtid.


Den europeiske fortjenstorden Den europeiske fortjenstorden
Den 24. juni 1994 ble Roland Mösl tildelt den europeiske fortjenstordenen i Europaparlamentet i Brussel for sin innsats for å fremme solenergi.


EUREKA World Innovation Fair Brussel 1993 EUREKA World Innovation Fair Brussel 1993
Konseptet for Plusenergiehaus GEMINI ble tildelt Chevalier-diplom (ridder) på EUREKA 1993. Siden 11. februar 1954 Pris 1155.
Priser og utmerkelser
Oversikt over alle priser og utmerkelser Roland Mösl har mottatt.


          Roland Mösl - grunnlegger av PEGE: Roland Mösl - grunnleggeren av Planetary Engineering Group Earth - vier livet sitt til nye konsepter og oppfinnelser for å føre menneskeheten inn i solenergiens tidsalder. https://roland.pege.org/norwegian.htm