Roland Mösl - A PEGE alapítója

Roland Mösl - a Planetary Engineering Group Earth alapítója - életét új koncepcióknak és találmányoknak szenteli, hogy az emberiséget a napenergia korszakába vezesse.

Számítási hiba Számítási hiba
A Gusi Békedíj átadására készítettem egy 5 perces videót a munkámról. Hogy tisztázzuk azt a gigantikus tévedést, amely szisztematikusan pusztítja civilizációnkat.


Földi küldetés Földi küldetés
Beszédem a Föld bolygó civilizációjának helyzetéről a november 24-i manilai díjátadó ünnepségen. A tévedés tudatosítása a küldetésem.


Eurosolar Austria díjátadó ünnepség 2008 Eurosolar Austria díjátadó ünnepség 2008
A PEGE a 2008. október 4-én Laakirchenben megrendezett Eurosolar-díjkiosztón a PEGE.org internetes platformért a média kategóriában kapott díjat.


Akademia Guglielmo Marconi: Építőmérnöki díj Akademia Guglielmo Marconi: Építőmérnöki díj
1994. szeptember 20-án Roland Möslt a római Guglielmo Marconi Akadémia kitüntette az olyan új koncepciókhoz való hozzájárulásáért, mint a lakott naperőművek.


Akademia Guglielmo Marconi: Napenergia-díj Akademia Guglielmo Marconi: Napenergia-díj
1994. szeptember 20-án Roland Mösl a római Guglielmo Marconi Akadémia magas kitüntetésben részesítette a napenergia jövőjéért tett szolgálataiért.


Európai Érdemrend Európai Érdemrend
1994. június 24-én a brüsszeli Európai Parlamentben Roland Mösl a napenergia népszerűsítésében szerzett szolgálataiért megkapta az Európai Érdemrendet.


EUREKA Innovációs Világkiállítás Brüsszel 1993 EUREKA Innovációs Világkiállítás Brüsszel 1993
A Plusenergiehaus GEMINI koncepciója az 1993-as EUREKA-n Chevalier (lovag) diplomát kapott. Mivel 1954. február 11. Díj 1155.
Díjak és kitüntetések
A Roland Mösl által kapott összes kitüntetés és díj áttekintése.


          Roland Mösl - A PEGE alapítója: Roland Mösl - a Planetary Engineering Group Earth alapítója - életét új koncepcióknak és találmányoknak szenteli, hogy az emberiséget a napenergia korszakába vezesse. https://roland.pege.org/hungarian.htm