Roland Mösl - grundlægger af PEGE

Roland Mösl - grundlæggeren af Planetary Engineering Group Earth - dedikerer sit liv til nye koncepter og opfindelser for at føre menneskeheden ind i solenergiens tidsalder.

Beregningsfejl Beregningsfejl
Til Gusi-fredsprisceremonien lavede jeg en 5 minutters video om mit arbejde. For at tydeliggøre den gigantiske fejlberegning, der systematisk ødelægger vores civilisation.


Mission Earth Mission Earth
Min tale om civilisationens tilstand på planeten Jorden ved prisoverrækkelsen den 24. november i Manila. Det er min mission at øge bevidstheden om fejlberegningen.


Eurosolar Austria prisoverrækkelsesceremoni 2008 Eurosolar Austria prisoverrækkelsesceremoni 2008
PEGE fik en pris i kategorien Media for internetplatformen PEGE.org ved Eurosolar Award Ceremony i Laakirchen den 4. oktober 2008.


Akademia Guglielmo Marconi: pris for civilingeniør Akademia Guglielmo Marconi: pris for civilingeniør
Den 20. september 1994 blev Roland Mösl hædret af Guglielmo Marconi Academy i Rom for sine bidrag til nye koncepter såsom beboede solkraftværker.


Akademia Guglielmo Marconi: Solenergiprisen Akademia Guglielmo Marconi: Solenergiprisen
Den 20. september 1994 blev Roland Mösl tildelt store hædersbevisninger af Guglielmo Marconi Academy i Rom for sine tjenester for solens fremtid.


Den europæiske fortjenstorden Den europæiske fortjenstorden
Den 24. juni 1994 blev Roland Mösl tildelt den europæiske fortjenstorden i Europa-Parlamentet i Bruxelles for sine tjenester til fremme af solenergi.


EUREKA Verdensmesse for innovation i Bruxelles 1993 EUREKA Verdensmesse for innovation i Bruxelles 1993
Konceptet til Plusenergiehaus GEMINI blev tildelt Chevalier-diplomet (ridder) på EUREKA 1993. Siden den 11. februar 1954 tildeling 1155.
Priser og udmærkelser
Oversigt over alle ordrer og priser, som Roland Mösl har modtaget.


          Roland Mösl - grundlægger af PEGE: Roland Mösl - grundlæggeren af Planetary Engineering Group Earth - dedikerer sit liv til nye koncepter og opfindelser for at føre menneskeheden ind i solenergiens tidsalder. https://roland.pege.org/danish.htm