Роланд Мьосл - основател на PEGE

Роланд Мьосл - основател на Planetary Engineering Group Earth - посвещава живота си на нови концепции и изобретения, които да доведат човечеството до ерата на слънчевата енергия.

Грешка в изчисленията Грешка в изчисленията
За церемонията по връчването на наградата за мир "Гуси" създадох 5-минутен видеоклип за работата си. За да разясня гигантската грешка в изчисленията, която систематично унищожава нашата цивилизация.


Мисия Земя Мисия Земя
Речта ми за състоянието на цивилизацията на планетата Земя на церемонията по награждаването на 24 ноември в Манила. Повишаването на осведомеността за грешните изчисления е моята мисия.


Церемония по връчване на наградите Eurosolar Austria 2008 Церемония по връчване на наградите Eurosolar Austria 2008
На церемонията по връчването на наградите Eurosolar в Лаакирхен на 4 октомври 2008 г. PEGE получи награда в категорията "Медии" за интернет платформата PEGE.org.


Академия Гулиелмо Маркони: Награда за гражданско инженерство Академия Гулиелмо Маркони: Награда за гражданско инженерство
На 20 септември 1994 г. Роланд Мьосл е удостоен с почетна награда от Академията "Гулиелмо Маркони" в Рим за приноса си към нови концепции като обитаеми слънчеви електроцентрали.


Академия Гулиелмо Маркони: награда за слънчева енергия Академия Гулиелмо Маркони: награда за слънчева енергия
На 20 септември 1994 г. Роланд Мьосл е удостоен с високо отличие от Академията "Гулиелмо Маркони" в Рим за заслугите си към бъдещето на слънчевата енергия.


Европейски орден за заслуги Европейски орден за заслуги
На 24 юни 1994 г. Роланд Мьосл е награден с Европейския орден за заслуги в Европейския парламент в Брюксел за заслугите си за популяризирането на слънчевата енергия.


Световен панаир за иновации EUREKA Брюксел 1993 Световен панаир за иновации EUREKA Брюксел 1993
Концепцията за Плюс-енергийната къща GEMINI е наградена с диплом Chevalier (Рицар) на EUREKA 1993. От 11 февруари 1954 г. Награда 1155.
Награди и отличия
Преглед на всички ордени и награди, които Роланд Мьосл е получил.


          Роланд Мьосл - основател на PEGE: Роланд Мьосл - основател на Planetary Engineering Group Earth - посвещава живота си на нови концепции и изобретения, които да https://roland.pege.org/bulgarian.htm